Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dragningskraft



Tills du är redo
att uttala orden
låt mig bära din osäkerhet
i mina, av mig själv
villigt - ur styrka
valda armar för jag ser
hur fin du är
men inte alltid vågar

vara, tro på

utanför den närhet
vi gemensamt skapat
åt oss själva
dit vi alltsomoftast återvänder
likt två magneter - dras vi ständigt

till varandra













Fri vers (Fri form) av Baystream
Läst 159 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2018-09-28 16:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Starkt och livsbejakande, med bra rytmkontroll
2018-10-01

  Livet1
Stor ömhet och kärlek.
2018-09-29

  Bodingen VIP
Oj en öl för mycket i bastun, läste maneter först, vadå maneter, dras dom till varandra he, MAGNETER!

För övrigt myckert, nej, hm, både syn och stavfel

Mycket vacker text! Nu blev det rätt!

PS prova en minus (nord) mot en plusladdad (syd) magnet på t.e.x ett Brio trätåg, vad händer då he
2018-09-28

  Nils-Robert
Så rart skrivet om någon man tycker om. Gulligt.

2018-09-28

  M.Eta
Vilken tur att det finns en osynlig dragningskaraft, många har hittat varann just därför.Fint skrivit.
2018-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream