Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

.




Det är inte svårt att hitta dem,
som gärna och ofta bekräftar att man är värdelös





Fri vers av Åke Hansson
Läst 83 gånger
Publicerad 2018-09-30 10:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åke Hansson
Åke Hansson