Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tårar på föreningsgatan

Rann ner på asfalten
Jag sand, du sten
Jag sjunker
allt mer under jorden







Fri vers av bögpoesi
Läst 267 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-09-30 16:15



Bookmark and Share


    Melona
Exakt så!
2019-04-27

  träsnidaren
Just så känns det. Fantastiskt fångat.
2018-10-03
  > Nästa text
< Föregående

bögpoesi
bögpoesi