Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I brist på inspiration till nytt - här en repris på en personlig favorit från 2012...


Vattenfärg...



Jag ville haft dej
Framför mej
Målad med vattenfärg
I många lager
Över din nakna kropp

Jag ville haft dej
Framför mej
Naken
Målad med vattenlöslig färg
Men under färgen
Naken

Jag ville haft dej här nu
Just så

Och så en pensel
Och en hink vatten
I mina händer...



TT

(c) 2018 / 2012




Fri vers av TT
Läst 323 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2018-10-01 11:54



Bookmark and Share


  Maiah VIP
Det hade blivit en levande målning
2018-10-02

  WyS VIP
Vilken härlig målning!
2018-10-01
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT