Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Översättning


Epidermis (Sv)


I växlingars kölvatten

siennastorms framfart

en blekansiktad skiva

bakom partikelridå

huden skrubbad rå

inuti darrar halo




Fri vers (Fri form) av J. Herward
Läst 340 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-10-01 15:47



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Epidermen växer sakta in
mot mitten din
när den läkt ut
är det såriga slut
2018-10-01
  > Nästa text
< Föregående

J. Herward