Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Impuls-svullat fredagsmys



Att vänta, längta efter någon
men inte veta vem

är lite som att gå in på Coop
svin hungrig
utan varken recept eller shoppinglista

Väl hemma
är det bara att erkänna

att man köpt en massa crap
som varken behövs
eller är särskilt bra för kroppen
som i slutändan
leder till dåligt samvete, hjärtinfark
och magont


Efteråt mår man - så jävligt illa
helt enkelt










Fri vers (Fri form) av Baystream
Läst 229 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2018-10-02 08:18



Bookmark and Share


  Verner Forsman
Har så ini helvete varit där.

aldrig mer...
2018-10-03

    ej medlem längre
Jag köper den liknelsen...ibland på Coop, ibland på ICA men värst blir det efter besök på den lokala jourbutiken :P
2018-10-02

  Bodingen VIP
Handla på Netto istället, där är det ofta tomt på snarr i hyllorna men har man tur kanske det finns jättenyttigt importerat hormonstint kött fullt med antibiotika istället he
2018-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream