Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration Dessa recepr av Jessie_Hallström


Mediciner på rad

Mediciner på rad
gör läkaren glad
socialstyrelsen har sagt
och det är belagt
att dom är bra
så det är bara att ta
tolv stycken var da
och vara gla
Hurra
mår jag bra?




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-10-02 08:08



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
är det flera läkare bakom "tolv stycken var dag" kan nog ingen ansvara för helheten!

2018-10-02

  alicja lappalainen VIP
Fulbergarn jag tycker att din kommentar där du rekommenderar den ukrainska sköterska är sexistisk och uttrycker förakt mot en folkgrupp. Här finns skrivande kvinnor från Ukraina som tar det med ilska och bestörtning så tänkt innan du uttrycker din åsikt.
2018-10-02

  Fulbergarn
Motion och en ukrainsk
sjuksköterska räcker långt
2018-10-02

  Öknens Ros VIP
ibland nödvändigt att ta mediciner, men vissa missbrukar dem.
2018-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP