Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Maratonlöpare utan slut



Vi springer, på blodiga sulor
håller oss uppe
på köttslamsor, utan mållinje
att korsa - fästa
vilsna stumpar, för oigenkännliga
att kallas ben

och kastade armar, kapade
avslita fingrar, till varje pris
tagande av - på andra pekar

Allt för att inte känna
medje att den kropp
det hjärta, guldmedaljen
vi vill vinna, hålla i handen

tillhör varandra

de orden, förstaplatsen
skulle ju betyda
att vi faktiskt älskar
spring för fan spring

det vi har tillsammans










Fri vers (Fri form) av Baystream
Läst 99 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-10-02 12:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream