Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem




När tilliten försvunnit,
gemenskaper gått isär,
allt har gått sönder,
vem är det som är mest galen,
när alla gått sönder,
jag eller världen






Fri vers av Åke Hansson
Läst 117 gånger
Publicerad 2018-10-02 18:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åke Hansson
Åke Hansson