Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan mörkret är jag kvar i skuggorna




När du hatade dig som mest,
älskade jag dig,
när mörkret sänkte sig över dig,
fanns jag alltid där,
när du sedan kunde älska,
var var jag då,
kalla det inte svaghet,
att jag gav till dig,
nu när mörkret skingrats,
var finns jag då,
när du inte längre lever i det förgångna,
varför fanns det ingen plats för mig i din framtid










Fri vers av Åke Hansson
Läst 128 gånger
Publicerad 2018-10-02 19:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åke Hansson
Åke Hansson