Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dans

En historia om våld är jag
Vårt våld mot oss själva
Ett krig är jag
Där vi måste strida
En strid ström är allt
Lager under lager
Vi försöker simma
Vi försöker drunkna
Istället för att flyta
Ut i havet utan strand
Utan en fast hamn
Fritt dansande i den tomma rymden
En stjärna som lyser av behag
En rymd som sväljer fienden
Samma rymd som du och jag
Du är en god filosof
Jag är en stor publik
Vi dansar bra




Fri vers av Vildaliv
Läst 108 gånger
Publicerad 2018-10-02 23:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vildaliv
Vildaliv