Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Buddha är en död snögubbe

Du
En himmel av stjärnor
I vintern
Lyser skuggorna i mig

Dina ögon när du ler
Stiger
Som solar vid horisonten
Långt borta
Ger allt liv
Vilja
Att fortsätta älska
Imorgon

Nu
Vinterns kyla
Stilla
Ingen vind
Ingen snö
Bara is

Jag öppnar en vak
För dig att bada i
Det kalla vattnet gör dig stark
Inga tvång
Bara ett val kom

Du är alltid här för mig
I vatten och is
I smärta och sorg
Isen smälter till tårar
Tårar mognar till vin att roa oss

Vilja att hjälpa
Redo för sorgen
Läka ännu ett sår
Redo att släppa
Genom all smärta, sorg och rädsla Finns kärlek
Under all is
Finns allt
Under allt
Vilja att undra
Buddha är en död snögubbe
Vilja redo
Att dö




Fri vers av Vildaliv
Läst 171 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-10-02 23:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vildaliv
Vildaliv