Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Börjar likna kärlek ... som jag på allvar riktigt abstinensiellt akut på riktigt saknar ...


Till dig som är så innerligt mycket ämnad för mig ...

... kan jag blott
som svar på din
ännu ej uttalade,
men likväl förväntade 
ställda fråga
svara ...

- Det som gör dig så speciellt
attraktiv för mig
är på ett konceptuellt 
sätt och vis svårt att 
alldeles enkelt förklara
men ...

- Du är för mig sexuellt attraktiv
såväl visuellt
i allmänhet
som
känslomässigt i synnerhet ...

och du fyller min värld här på jorden
men också hela mitt universum
med allt det som du får mig att känna
såväl när du

kysser mig, 
tar på mig,
förför mig
och  med din närhet berör mig

som 
när och hur 

du berör mig
genom allt det du förmedlar 
av allt det  du känner för 
och vill få göra med mig 
genom orden ...

Vet att du finns någonstans 
ute där ...
... men inte säkert var ...

Det enda säkra jag vet
i denna min ensamma verklighet
vilken sprängfylld av saknaden är 

är att du ännu inte finns här ...

... där jag önskar att du 
redan sedan länge vore
och så ännu är
men allra mest att du
för all framtid 
kommer att förbli ...

Men du kan väl börja med
att sluta lysa med 
din under senare tid 
så lika otillständigt
irriterande närvarande frånvaro
och bara ta och komma förbi
för att ge dig och mig 
en ärligt chans
att äntligen få bli det vi
vi är så innerligt ämnade att få bli ...

Jag vill!

 

 

 

 

 

__________________________

Publicerad tidigare här i augusti 2012




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-10-03 02:28



Bookmark and Share


  AKT VIP
Innerligt.
2018-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP