Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sätt på mig, min älskade vän

Sätt på mig om och om igen
Lär mig allt du kan om kärlekens alla möjliga
och omöjliga konster

Ta på mig, min älskade vän
Ta på mig om och om igen
Låt mig få känna på hur det känns att bli smekt
över hela kroppen
Så snälla du
Kom igen och lär mig rollspel
För det verkar ju vara roligt
Ja, för jag kan ju alltid låtsas att jag är din
kärleksslav
och att du är Kate Moss den som ska lära mig
kärlekens alla små konster
när du ställer alla dina små underliga krav
Så låt mig nu få känna på värmen och hettan
om så bara för ett litet tag
För jag är nyfiken gul
För det där med att älska verkar faktiskt vara
riktigt trevligt och kul
Så älsklingen min, sätt på mig nu...

Ken Cassel
4/10-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 257 gånger
Publicerad 2018-10-04 10:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel