Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ringar på ett ringfinger

jag ser att han tittar på mig
jag förstår att hans ögon inte är det enda som är blodsprängt
han lurar in mig i sitt guppande hav,
där jag är båten i hans trygga hamn
"slakta mig" säger jag trånande
men han ska hem och dricka red bull och städa




Fri vers (Fri form) av trött
Läst 160 gånger
Publicerad 2018-10-04 18:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

trött
trött