Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Likt en svedd, be om mer JOJO



Förstår att du flyr, eller ja
andas i håll, flåsar
likt en underbart nöjd lunga
med hurra mer mer
ännu mer hejande
exploderande bröstkorg
i delar som letar pusselbitar
att matcha, passa dina rätt trubbiga
introvert-vända och sjukt fina
men osäkra hjärtslagskänslor

och du köper säkert
hos apoteket, i hopp om
vid det här laget
att det är från systemlager lagrat

likt SPF 150 om inte tusen
whiskykvällar på söder
ren smörja, som smörjer
om det ens räcker

eftersom du tog, hela jävla stycket
rakt av - mitt leende
ur skrattpassionerad gryning
och solen
som skiner starkare än alla shot
eldar - och du
nu ser ut som en svenneturist på thai
båten i slutet av Östgötagatans
packade i storstadens
på låtsas sandfejkade
stränder

Ja, oj oj
oh ja Älskling
du kommer fjälla, ömsa
tills ditt
"jag vill vara singel"skin
som envisas med att semestra
vid min sida
inser, tillåter dig själv
din på rosa moln bur alltså
att faktiskt slå
för det du innerst inne
rätt ordentligt gillar

För, du kan lika gärna erkänna
inte för mig - jag vet ju

du kommer, likt en JOJO tillbaka
fastän det är du
som går, säger hej då
och tackar sååå
för maten jag lagar
och la i din mage innan vi knullade oss
lealöst lyckliga i varandras armar
och oändliga blickar

Så, okej lyssna

finns här
om du vill ha kyssar och alovera
för att läka hehe
och en jävla massa - sjukt awesome
kärleksdagar

Rätt simpelt - jag är på

om du är man, eller nä sorry
människa nog att höra
stå för - det du säger
och upprepar
mellan rätt så tydliga rader
att du vill, även när den enögda ormen sover

handen på blodpumpen nu Darling


göra hela tillsammans på riktigt grejen













Fri vers (Fri form) av Baystream
Läst 200 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-10-04 21:40



Bookmark and Share


  ULJO
Ordbajseri går bra alla dagar i veckan
2018-10-05

    ADI Nehlin
Mer sånt, gillar
2018-10-05

  Nils-Robert
En ström av ord som ändå speglar ett förhållande till någon på halvdistans
2018-10-05

    ej medlem längre
Ett erotiskt regnbågsdrama i framför allt blått och rött. Där en part (mannen?) förblir en främling för sig själv. Tycks stanna i blått.
2018-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream