Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svamlande dåre




I ensamheten har jag börjat prata med mig själv,
inte för att jag tappat förståndet,
att vara en dåre är en lyx

Utan för att tystnaden inte helt skall uppsluka mig,
för att hålla mörkret borta,
har jag börjat prata med mig själv





Fri vers av Åke Hansson
Läst 144 gånger
Publicerad 2018-10-04 21:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åke Hansson
Åke Hansson