Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilsna själar som älskar



Springer, på nakna ben
med vilsna armar
borttappade händer känner
fingrar smeka
oändliga stigar, så innerligt mjuka
hör dem locka
"kom, kom till mig Camilla"
och jag åtlyder - fortsätter
än djupare, så förlorad
i din bröstkorgsdjungel

Trycker min kropp, hårt emot din
kan inte komma tillräckligt nära
du håller, greppar nästintill i panik
som om du är rädd att jag ska ta slut


när du, samtidigt kämpar
krampaktigt vid ytan
kan inte andas
kysser, förlorat njuter
vått och härligt rött
som drar - pulserar
sjunker du, likt en sten
i mitt bottenlösa hav till hjärta








Fri vers (Fri form) av Baystream
Läst 369 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2018-10-05 10:03



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
wow - så sensuellt!
2018-10-05

  Petter Wingren
Vacker explosion av bilder från olika perspektiv och motsägligheter driv, lätt-tungt, utifrån-inifrån, pasisiv-aktiv, tillit-panik, härligt tryck i ordpulsen genom hela dikten intill starkt slut med stenen i mitt bottenlösa hav till hjärta. En erotisk frontalkrock.
2018-10-05

  DominiQueen
Jesus, Maria så sinnligt, passionerat, lidelsefullt vackert, få kan älska med sådan emotion idag, många kör mest "pumpa-pumpa" och yta, charkuteri-sex eller "snyft-jag-vill-bli-sedd-av-Dig" (själviska kvinnor som inte ger utan bara vill ha avkrävandes mannen att erövra dem, väcka dem ur passivistens trögma, i nästa stund rasar adrenalinet och hötta nävar och kamp mot männen) detta Camilla Du beskriver är livet, livet som tvekar, livet som skälver, längtar, behöver, skakar, begär, önskar VILL ... Älska!
Suveränt gestaltat min älskade QueenSis
2018-10-05

  M.Eta
Fint beskrivet om hur vilsen kärleken kan kännas ibland.
2018-10-05

  Livet1
Verkligen förlorade bortom all kontroll.
2018-10-05

  ULJO
Kärlekens ljuva attribut
2018-10-05

  Nils-Robert
Vackert måleriskt poem om atraktion och gränslös kärlek.
2018-10-05

  StinaJ VIP
Så berörande fin text. En åtråns kärleskdans.
2018-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream