Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Untitled 4

Ingen går fri
alla är tvungna att
försöka leva
ta den närmaste
vägen från sig själv
till en annan människa

Någonstans skänker en sol
sitt ljus över det vackra
vi människor gör

Jag vill vara i
den stora tystnaden
där den största lögnen
av dem alla är
ett flimmer i mitt huvud

Jag går bort från mig
till dig
utan ord




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-10-05 10:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP