Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Så mycket betyder du


Kärleksförklaring (nu du)

Nu du ska du få -

veta din betydelse :

Du är meningen <3




Bunden vers (Haiku) av stormengudrun VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-10-05 19:34



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
fin haiku !
2018-10-07
  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP