Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


"Time is the fire in which we burn" (Delmore Schwartz)


Röda hällar behöver inte höst för att brinna

 

Himmel och papper fylls av bly

däremellan söker vi glöden




Fri vers (Fri form) av Silverstripe
Läst 216 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-10-06 14:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Silverstripe
Silverstripe