Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Följer mitt hjärta


Själsliga lyft i vardagsmöten

Jag går dit jag får omtanke
Kärlek i all enkelhet
Hjälpsamhet
En varm kram

Universum öppnar dörren
Är sedd och bekräftad

Synkronisering

Ödmjukt tackar jag för
alla älskvärda möten som
lyfter själ och hjärta.




Fri vers av WyS VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-10-06 14:30



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra :)
2018-10-08

    Max Poisé
Ett bra organ att lyssna till.
Fler borde lyssna!
2018-10-06
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP