Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
På den tiden då det inte fanns några GPS


Jag kan inte se några stjärnor i natt

för himmelen är bara grå eftersom molnen nu
bara ligger där tätt bredvid varandra
och gör hela himmelen till en dimmig ridå
Så inatt kan jag inte ta stjärnorna till hjälp
för att få veta vart jag ska åka eller gå
Så inatt låter jag bara båten min få glida vind för våg
på det här stora och öppna havet
Sen får jag väl hoppas att det har blivit till lite bättre
väder redan imorgon dag, så att jag hittar hem igen
Hem till skeppshamnen...

Jag kan inte se några stjärnor i natt!

Ken Cassel
7/10-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 163 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-10-07 15:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel