Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Död stjärna

Och som vissa stjärnor

inte är mer

än självlysande skelett

så visste hon

att hans fingeravtryck

skulle bränna hennes hud

långt efter att han var borta.




Fri vers av c.beatrice.h
Läst 239 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-10-07 21:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

c.beatrice.h
c.beatrice.h