Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Igen?? Igen!!

Är jag här igen?
Vad lärde jag mig nu...denna gång?
Som att jag åker iväg ...på en kurs ...och sen kommer hem igen.
Men har glömt varför jag anmälde mig till just denna kurs...
Vad var det jag tänkte jag skulle lära mig ...denna gång...som jag inte har lyckats lära mig alla gånger tidigare.
Är jag här igen?
Vem var jag förut? Är det samma JAG?




Fri vers (Fri form) av Gunsan
Läst 205 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-10-07 22:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunsan
Gunsan