Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kameleonten

Han kan lika gärna vara en kvinna
För han behöver bara dra sin ena hand över sitt ansikte
för att försvinna in i folkvimlet av människor
Precis som om han vore gjord av rök som tynar bort
som i en dimma
Men så är han också en kameleont, en expert på
att blända in
En som kan skifta färg i vilken kulör som helst
När som helst
Och då spelar det ingen större roll i vilket land
eller miljö som han är i
Eller vid vilken front
För han är praktiskt taget helt osynlig
En riktig kameleont

Hon kan lika gärna vara en man...

Ps
Kom nu ihåg att en kameleont inte är en mastodont

Ken Cassel
7/10-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 294 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-10-07 23:21



Bookmark and Share


  Lynx63 VIP
BRA Ken denna gillar JAG!
=) Kram
2018-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel