Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk på döden.

Omfamnar livet men det är för kort,
vålnaderna sveper runt i periferin,
de är sorgen som ligger som ett filter över ögonen,
sorgen som gör människan,
som skapar karaktären,
den som får dig att falla ner på knä,
inför vår storhet,
utan de försvunna så skulle vi aldrig se,
det fullständigt ologiska,
att vi någonsin skulle försvinna efter denna mikroskopiska period i ett oändligt universum.




Övriga genrer av Klonen
Läst 149 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-10-08 20:51



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Människan är en evighetsvarelse. Det finns två platser man kan tillbringa evigheten på.
2018-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Klonen
Klonen