Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sd

Det här är mitt territorium så stick
Ser med min blick från mitt observatorium
Vill skicka dig till kapitalets kremeratorium
Så vapenlobbyn får leka laboratorium
För vi slipper känna när hela skiten rämnar
Vi låser och slänger in facklor
Drar in guldtackor och vänder våra kappor när vinden blåser
Och elden stegrar
Vi segrar aldrig så länge vi armbågar våra nästa


Vi skuldbelägger, projicerar
Baserar hatet och tenderar att tro på sagor, nidbilder
Vi tenderar att glömma så alla som inte är oss ska synas ut i sina sömmar
För vi jagar aldrig kostymer, posörer, infiltratörer eller profitörer

För vi är små och rädda, skräddarsyr vyn och målar upp terror, hotet
Vi är i ett assymmetriskt krig men vi resonerar som idioter
Kramar näringsliv och säger oss sedan vara rakryggade patrioter
För vi skiter i bush och blair
Skär i sanningen, klipper och klistrar
Moralen vissnar
Via desinformation får vi folk att döma som hastigast
Bakom blåsippor och kostymer döljer sig hatet och swastikan.




Fri vers (Fri form) av Klonen
Läst 297 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-05-31 22:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Klonen
Klonen