Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår hemlighet




Nattens skuggor dansade över naken hud,
du stod framför mig,
nattens hemlighet så ljuv,
när jag såg dig framför mig,
nattens njutning minns jag,
längtar se din kropp igen,
skingra mörkret,
känna din hud



E




Fri vers av Åke Hansson
Läst 169 gånger
Publicerad 2018-10-09 22:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åke Hansson
Åke Hansson