Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mannen från Jena

En man med Tourettes ifrån Jena

gjorde gester som var rätt obscena

Hans kloka fru Inger

sa: "Vad är ett finger

så länge hans tankar är rena?"




Bunden vers (Limerick) av Peter Olausson VIP
Läst 284 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-10-11 08:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En fråga till Limerick-mästaren; Du sätter väl ihop alla dessa i en pappersutgåva?! För den är jag förste spekulant på i så fall.
2018-10-12

  Öknens Ros VIP
fyndig!
2018-10-12

  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
jaa
en kul mix i min smak
2018-10-11

  Kungskobran VIP
Tiksen är till stort besvär
för den som den bär
Man blicken slår ner
så att man inget ser

Fyndig limrik


2018-10-11

  Silverstripe
ASG :-D
2018-10-11

  DominiQueen
Haha - Du är super på limmerickar
KLOCKRENA tankar ;-) som skapar..
ha bästa dagen käre vän
LoveShine
2018-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP