Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Instängda

Natten väntar inuti dagen
ett rop på hjälp
fragment av tankar
mellan inre väggar
söker ett sammanhang
i den tid som är nu

Mellan det jag tänker
och det jag säger
ryms ett liv
en värld av möjligheter
jag gömmer mig i ett ljus
som förklarar allt
vi är instängda
i våra egna liv




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 140 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-10-12 09:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP