Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hela livet har blivit som ett litet äventyr

Jag går på vägen fram
En väg utan slut
Jag passerar en öde vit strand med en vacker natur
där fåglarna som flyger omkring kvittrar högt
Alla de fåglar som nu slipper vara inlåst i någon bur
Och jag tänker för mig själv
Vilken tur jag har
För det här måste bara vara paradiset

Dagarna går och jag vet inte längre vart jag är
eller vart jag går
För jag står här på en klippa och kisar med ögonen
mot solen
Och när jag sen går förbi en massa olika fruktträd
kan jag se att frukten är mogen
Så jag tar vad jag behöver för att må bra
För bra mår jag

Havet ger mig ett bad
Efter att jag har blivit ren så känner jag mig åter glad
Och när jag står där i vattnet upp till midjan
så dyker det plötsligt upp ett par delfiner och hälsar på
Och de frågar mig om det finns någon öde ö härute
där det bara bor en massor fina tjejer
En massor amazonas kvinnor som älskar att sola och
bada nakna
Jag svarade att jag inte visste då jag inte är ifrån trakterna
Okej, svarade de innan de drog vidare

Men när jag sen visslade på delfinerna kom de med ett par
vattenskidor och gav mig lift
Och att åka vattenskidor är minst av allt någonting trist
Så på vägen ut mot Amazon ön så visade delfinerna mig
var ett par skepp hade förlist
De var verkligen snälla

Väl framme vid ön gav jag delfinerna mitt tack
Och det sista som jag kunde se av delfinerna
var att de viftade med sina stjärtar när dom stack

Ensam stod jag nu där på stranden och tittade ut
över kullarna då jag plötsligt fick höra en massa tjut
Det var tjejerna som dansade och skrek av glädje
över att en man hade kommit ut till ön
Äntligen till slut, var det någon tjej som sade
Det var som var och en av dem hade bett en bön
Och den första tjejen som jag såg var en riktigt vacker en
En söt tjej med fasta små brön

Efter månader av kärlek och tillgivelse var det dags
för mig att ge mig av igen
Men den här gången så hade jag med mig en hjärtevän
En vacker tjej och kvinna som jag inte tänkte låta
få försvinna ut ur mitt liv
Så jag tycker numera att livet har gett mig en bra giv
För hela livet har blivit som ett litet äventyr...

Ken Cassel
12/10-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 163 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-10-12 14:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel