Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Surrandet

Jag är på väg att
lyfta från marken
bland träden och fåglarna
molnens magi
ljuset i dina ögon
gör mig lugn
plötsligt händer det
envisa surrandet
från en okänd plats




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 134 gånger
Publicerad 2018-10-13 14:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP