Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgonhetta

Arla morgontid

Natt och dag i mötespunkt

Älskar i gryning




Bunden vers (Haiku) av hawkeye
Läst 650 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2006-06-14 20:44



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Underbart ordat!
2017-01-28

  Anna*
Det hettar till i texten och passar bra till formen =0)
2011-06-18

  firefire
ja den var fin..
2010-07-01

  Maiah VIP
mycket vackert skrivet...
2009-11-14
  > Nästa text
< Föregående

hawkeye
hawkeye