Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag målar hela världen gul

Jag målar

hela världen

gul

åt dig

för

du sa

att ditt
sinne

är dystert
idag

liksom igår

och häromdagen

kom

säger jag

och vi
står där

du och jag

och

medan jag

målar hela
världen

gul

för dig

ser jag
att du

tittar upp

mot ett
singlande löv

och

du sträcker
dig efter det

fångar det

ler och skrattar

vinkar
till mig

med händer

gula

från ett löv

som ännu
inte torkat

och när
du vänder

hemåt

lämnar
du spår

av gula
fotavtryck

efter dig






Övriga genrer av HenrysDotter
Läst 314 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-10-15 00:13



Bookmark and Share


  DavidM VIP
Stillsamt trösterikt alster, fint framfört.
2018-10-15
  > Nästa text
< Föregående

HenrysDotter
HenrysDotter