Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tacksamhet

Tacksamhet är en egenskap som stärker och förmerar

När man visar sin tacksamhet

för att ha fått en relevant upplysning eller relevant vård och hjälp;

då sprider sig tacksamheten till den som mottager tacket;

och stärker densamme i sin gärning;

så att det på sitt sätt förmerar sig till andra som behöver hjälp 




Fri vers (Prosapoesi) av Valter Örn VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-10-15 16:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP