Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är den som jag behöver

fröken Schröder när jag känner att mitt hjärta håller
på och blöder
Förblöder
När jag känner mig ensam och nere här hemma på söder
Då jag önskar att vi var lika bundis med varann
så som systrar och bröder
Att vi två var tillsammans här och nu
Tycker ju att du är så himla god och vacker fröken
Schröder att du mer än gärna skulle kunna få bli
till min fru
För då skulle vi kunna ha det riktigt trevligt och kul
jag och du
Ja, det bara vet jag, då jag även vet om att med mig
skulle du ha fått världens tur då jag nästan aldrig
blir grinig eller sur
Är nästan heller aldrig arg utan nästan alltid bara glad
Men då jag ändå måste erkänna att jag ibland i sängen
kan bli till ett litet vilt djur
Ett som slipper sitta inlåst i någon bur
Så fröken Schröder vart du nu än är eller håller hus
Vad säger du?
För du är den som jag behöver
Så kan det inte bara bli jag och du...

Ken Cassel
15/10-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 225 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-10-15 20:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel