Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Är lite småfull och ville bara skriva av mig


Poesi i en bar

Jag dricker mig full ensam på en bar och tänker på dig, tänker bara på dig.
Känner din sista kyss på min kind.
Min kind domnar bort av vinet men känslan av kyssen växer.
Känslan av din kyss växer till en smärta, du gör ont på min stubbiga hud, din hand bränner på mitt bröst och jag vill ha mer av den fantastiska smärtan som är du.




Fri vers av NånNånstan
Läst 340 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-10-16 20:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

NånNånstan