Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Majoritetens sätt att dela

 

Människan är otrolig
fast oftast inte rolig
När han ger problem
ska tystnaden vara den drabbades emblem

Men när han drabbas
ska volymen på högtalarna uppskruvas
För stackars mig
är inte samma sak som stackars dig

Även om han utdelar ett slag
av samma eller ännu värre sak
Är hans pengar inte dina pengar
men dina pengar hans pengar




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-10-16 20:17



Bookmark and Share


  objekt3
+2
2018-10-16

    ej medlem längre
Egoismen är grym, det blir många som får lida!
2018-10-16

  morgonstjärna VIP
otroligt men sant. varför vända andra kinden till jämt? Jesus vandrar inte på jorden!

2018-10-16
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP