Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Veteranbilism

 

Med Sveriges seniorer bakom ratten
är det bäst att ducka och hålla i hatten
de gasar bestämt med kraftfulla stamp
växlar automatbil med dubbeltramp

visst kan man en trippelomkörning våga
trots starr och vag reaktionsförmåga
omdragna vägar kan skapa viss stress
om telefonkatalogen är din GPS

men fartgupp, refuger och trottoarkanter
är ingen match för vår vägens grå panter
ja det är ett härligt äventyr
att sitta bredvid när di gamle styr




Bunden vers (Rim) av Silverstripe
Läst 268 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-10-16 22:18



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Gamla hundar svårt lära
sitta!Men vid Gud
kunna de köra bil!
( hellre än bra?)
;)

2018-10-20

  Larz Gustafsson VIP
Min farfar slutade köra vid en viss ålder. Min far likaså. Det kan vara klokt ibland.
2018-10-17

  lodjuret/seglare VIP
En lätt knäande våg, till övergångsålderns fina tåg, den som kanske tar igen just, samt lågar sig väl robust, människor är busiga samt har nog håg.
2018-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Silverstripe
Silverstripe