Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Lite om rädslan för närhet, längtan som brinner starkt inom mig och det höga berget som jag inte kan bestiga...


En brinnande längtan

Du iakttar mig och jag blir generad av din blick
Hettan färgar mina kinder röda
Jag tittar bort och känner mig blyg

Ångesten kommer och blandas med min längtan efter mer
Det jag känner får mig att tappa andan
Jag vet aldrig vad jag ska göra, vad jag ska säga

Allt känns för svårt och omöjligt
Min rädsla är som ett högt berg
Och jag är höjdrädd

Jag blir yr i huvudet
Hettan inom mig är som en aktiv vulkan
Det bränner hål i min själ och jag smälter

Jag både älskar och hatar den här känslan
Jag vill kämpa så att jag äntligen vågar
Men jag fryser fast och kan inte röra mig

Jag vill röra vid dig
Låtar mina fingertoppar spela på din heta hud
En ljuv melodi som slutar i extas

Jag vill få dig att be mig bli din
Ge dig njutning
Bli ett med dig

Jag vill andas samma andetag
Låta hjärtat slå i takt med ditt
Sakta bygga upp njutningen tills vi båda faller

Trötta och nöjda
Ligga vid din sida
Känna mig älskad

Älska dig
Inte känna mer rädsla
Bara frihet

Du iakttar mig
Jag brinner
Jag vill komma över berget som stoppar mig

Varför är jag så höjdrädd?




Fri vers (Fri form) av LonelyDreamer
Läst 712 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2018-10-16 23:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LonelyDreamer
LonelyDreamer