Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibland känns det som igår...


Ibland känns det som igår
Ibland känns det som ett annat liv
Ibland kan jag ännu
Förnimma din doft
I en kram
Efter en dans
På jobbets fest
Du luktade så gott
Ditt mörka hår
Så mjukt så vackert
Men dina händer
Luktade kräftspad
Och diskmedel
Ibland känns det som det var igår
Som jag trodde världen skulle stanna
Om jag inte fick träffa dig
Imorgon
Ibland känns det som igår
När du sa
Att du också
Saknat mig
Att tårarna
Skulle torka en dag
Ibland känns det som om igår
Är något

Jag saknar...



TT

(c) 2018




Fri vers av TT
Läst 215 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2018-10-17 15:15



Bookmark and Share


  Maiah VIP
Saknad är för evigt i olika styrka
2018-10-26

  Maria Sundelin VIP
Saknad är alltid svårt
Kramar
2018-10-17

  Marita Ohlquist VIP
Berörande, vemodigt om det som var och det som är!
2018-10-17
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT