Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Är jag hemsk ?

 

Varför ska bara snälla dö
är man elak om man ger elaka spö
Våld föder våld
försökte en snäll få sålt
Men vad hände
de förkortade hans livs ände

Så är jag stygg
om jag drömmer om att lägga allt nazisttänkande på rygg
Är min empati slut
om jag ser rädda barn lida akut
Och stoppar denna farsot
genom att begrava denna rot




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 287 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-10-17 22:15



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
det är rätt och viktigt stå upp för det man brinner för..att hjälpa de utsatta och svaga är viktigare i dag än någonsin.
2018-10-31

    ej medlem längre
Om man står för det som är rätt och hjälper de svaga, har man handlat riktigt.
2018-10-18
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP