Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min sanna syster

ryggrad av titan sträcker ut revben
i en omfamning av livet
i ditt hjärta gäspar en katt
under sprakande fyrverkerier
gnistor faller ner i magen, öppnar sig
och befriar glödande fjärilar
du är min sanna syster




Fri vers av 99knivesinside
Läst 194 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-10-18 11:02



Bookmark and Share


  Respons VIP
Fina ord till en syster!
2018-10-20

    ej medlem längre
Hisnande vackert. Orden är så väl valda och ger en aning om all den glädje som trots allt finns och all den gemenskap som omfamnar oss om vi bjuder in den.
2018-10-18
  > Nästa text
< Föregående

99knivesinside