Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Floder av tårar

Pölen blev allt större och större
För där stod den lilla flickan och grät floder av tårar
Så man förstod att det bara måste ha hänt henne
någonting
För man kunde verkligen känna medlidande
med henne
För det var nästan som om man själv hade blivit sårad
Så jag gick fram till den lilla flickan och frågade
vad som hade hänt
Hon svarade, med gråt i halsen
Kan du se den där backen, där borta

Ja

Jag var där uppe när jag snubblade och kom på slänt
Att jag sen slog mig jättehårt ner för backen
är ju redan känt
För här står jag nu och gråter floder av tårar samtidigt
som jag skakar i hela kroppen och känner mig spänd
Så det enda som jag kan göra just nu är att längta hem
Hem till min egen goa varma säng för att ta det lite lugnt
Och sen hoppas att mamma och pappa vill ge mig
en varm kopp choklad
För gör dem det
Då kommer jag åter att bli glad och må som en kung

Pölen blev allt större och större!

Ken Cassel
18/10-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 79 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-10-18 13:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel