Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med ett revben mindre

på varsin sida så tycks inte kvinnorna för det
hålla på och lida
Snarare tvärtom så blev de istället bara smärta
och smidigare
Kan slå knut på sig själva
Så den dagen då kvinnorna gjorde män av sina
förlorade revben
vart vi män helt sålda och fick börja känna av
åtråhetens pina
Förslavade av begär till de där vackra och underbara
varelsena som tillverkade oss
Våran egen mamma och de som liknar henne
Vilket ibland kan ställa till med lite besvär…

Med ett revben mindre!

Ken Cassel
18/10-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 140 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-10-18 16:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel