Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ordlöst



När tomheten är

för stor - ENORM

ekar och skriker
ljudlöst öronbedövande
om, i varenda cell
likt kvävande stryptag

är det som att i ren panik
dra desperat efter andan
på botten av det hav

som kallas livet











Fri vers (Fri form) av Baystream
Läst 276 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2018-10-18 20:02



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Jäpp, livet kan vara som en tomhet, en tom tomhet dessutom
2018-10-20

    ej medlem längre
En stark mörkt målad beskrivning av, i stunden, upplevd ensamhet. Så skönt när den lättar...
2018-10-19

    ADI Nehlin
Ja tomhet kan verkligen vara öronbedövande högljudd. Fint skaldat!
2018-10-19

  J P VIP
Snyggt!
2018-10-19

  ULJO
Det svåraste och mest utmanande finns är livet
2018-10-19

  Alexander Gustafsson
Amen I kyrkan!
2018-10-18

  Maria Sundelin VIP
Igenkännande
2018-10-18

  Maria Sundelin VIP
Igenkännande
2018-10-18

  DavidM VIP
Väl författade rader som lämnar en påtaglig känsla.
2018-10-18

    ej medlem längre
"..på botten av det hav som kallas livet.." Det var ett avslut som vem som helst hade kunnat känna sig stolt över...
2018-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream