Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillgång-möjlighet!

Många säger att vänskapen
beror på "att de är så lika"!
Jag tycker för min del
att i vänskap där man är olika
är så otroligt bra
för då kan man ju
varandra med nå´t
okänt berika...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 147 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-10-19 10:54



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Håller med dig. Spännande att lära känna någon som inte har exakt samma åsikter som en själv.
2018-10-20

  Feliaxel VIP
Så är det, man kompletterar varandra
2018-10-20

  ULJO
Så sant. Så sant
2018-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt