Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorg



Sippra ut ur mitt hjärta
med blodet
förångas i en djup
utandning
lämna mitt system
ut i luften
upp i himlen
följ med molnen
till din egen värld

Kom aldrig åter
låt allt läkas.




Fri vers av Livet1 VIP
Läst 533 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-10-19 19:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Livet1
Livet1 VIP