Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inbyggt i systemet!

Hur kan Ullared ha så låga priser?
Ja enligt alla så välkända deviser...
Miniräknarna de har...
Aldrig stora summor tar...
Om! Då raderas kassans alla matriser...









Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-10-19 23:15



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Visst vill jag till Ullareds och handla.
Men maken vill inte förhandla.
Bra skrivet!
2018-10-20

  ULJO
Ullared och Gekå en upplevelse för alla
2018-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt